Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Wanneer u een bestelling plaatst geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Marleens design.

VERZENDINGEN
Artikelen bij Marleens design worden bij een aankoopbedrag vanaf € 100 gratis verzonden. Beneden dit bedrag zijn de verzendkosten afhankelijk van het gewicht. Als een artikel niet door de brievenbus past zijn de verzendkosten € 6,50 en wordt het verstuurd met Post NL(levertijd 1 tot 4 werkdagen).
Marleens design is niet aansprakelijk voor het beschadigd raken of verloren gaan van verzonden artikelen. Het is mogelijk de bestelde artikelen verzekerd te laten verzenden, deze kosten komen boven op het factuurbedrag en kunt u aangeven bij opmerkingen als u een bestelling plaatst.

LEVERTIJD
Bestellingen worden na betaling normaliter binnen 2 werkdagen verzonden. Mocht de levertijd langer zijn of is het artikel onverwachts uitverkocht, dan wordt u hiervan op de hoogte gesteld per mail en kan er overgegaan worden op terugbetaling of een ander alternatief.

RETOURNEREN
Retourzendingen worden aanvaard tot 7 dagen na ontvangst van het object. De prijs van het object, exclusief de verzendkosten, wordt terugbetaald binnen een week na ontvangst van het teruggestuurde object. De verzendkosten voor het retourneren van het object blijven ten laste van de koper. Marleens design heeft het recht om onvoldoende gefrankeerde retourzendingen te weigeren.

Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.